woensdag 21 april 2010

Bomenroute Oud-Beijerland

It's Outdoor Wednesday again, hosted by Susan from http://asoutherndaydreamer.blogspot.com/ and I am in!! Sorry I neglected my blog for quite a while but that's because I am outdoors these days...look at the trees...They are blossoming and showing us the best they've got!! These pictures were all taken at out local park.
Dames, deze dagen ben ik buiten te vinden. Als het zonnetje schijnt moet ik naar buiten om te genieten van de bloemen, de bomen, de weerspiegelingen in het water, de lucht waarin de lente voelbaar is...Deze foto's zijn genomen in de laning, het park in Oud-Beijerland waar ik woon, daar is een bomenroute uitgezet met uitleg bij de verschillende bomen.

Hoe VRIJ kan je zijn? Dit beeld dat in de vijver staat met de letters VRIJ is een monument ter nagedachtenis aan de bevrijding en de waterhoen heeft de vrijheid genomen haar nestje erachter te bouwen...
7 opmerkingen:

Granny's Place zei

Schitterende foto's. En tja herkenbaar hoor, denk dat we allemaal veel meer buiten aan het genieten zijn. Is het niet om te wandelen is het wel naar een fair of om de tuinen op te knappen. HEERLIJK DE LENTE!!!!
Geniet er maar lekker van,
Groetjes Madelon

Laura @ 52 FLEA zei

Such wonderful photographs of your beautiful park! No wonder you are spending so much time outdoors! Thank you for sharing spring images of your part of the world! I hope that you have a great week!
Take care, Laura

Zwergenwelt zei

your pictures are so beautiful, so fine, so much spring in every foto, I like it very very much!
The Landscape ist wonderful!!!
Greetings, cornelia

Bo Butiek zei

Wist niet dat het park zo mooi was, binnenkort maar eens met een bezoekje vereren!

Groeten,
Claudia

once in a blue moon... zei

soooooo much beauty!

Madelief zei

Hoi Sylvia,

Wat een mooie foto's. Ik heb er van genoten!

Lieve groet, Madelief

lia zei

Prachtige foto's.

groetjes Lia