maandag 17 januari 2011

Goedemorgen allemaal!! Het weekend is helaas weer voorbij en we moeten er weer een weekje tegenaan...het is elke dag een paar minuutjes langer licht dus we groeien naar de zomer toe...Heerlijk!!
Ik kan niet wachten tot de sombere sferen voorbij zijn en heb daarom maar vast een beetje de boel versierd met bolletjes van blauwe druifjes en hyacinten waar we trouwens straks allemaal zo ongeveer high van worden als ze uitkomen want ze geuren nogal sterk...
Dit is het mannenhoekje in huis...De Man en de zoons houden nogal van zwart...ik zou het liever een beetje vrolijker zien, dus zal straks, als er even niet wordt opgelet, de spiegel vervangen door een witte en de lampen door witte voeten met linnen kappen...Even het juiste moment afwachten..

Engeltje is uit de tuin geplukt...'s zomers staat zij op de tuintafel...

Onder het kussen zie je lappen uitsteken, dit moet een quilt worden...moet even wat tijd maken en een paar tafelkleden verknippen voor de laatste lappen.
oma's kastje, zij bewaarde er ook haar verzamelingen in. Als ik er logeerde als kind kon ik haar zo ongeveer tot razernij krijgen met mijn gezeur om in haar kasten te mogen rommelen..ze ging altijd overstag uiteindelijk...


10 opmerkingen:

Rozmeen zei

Mooie fotos weer..en dat kant op die broches blijf het geweldig vinden..

Ik wens je een fijne dag.
Lieve groet,
Rozmeen

Anoniem zei

Wat een heerlijke hoekjes Sylvia, voor een mannehoekje vind ik het er heerlijk uitzien. Ik denk dat ik ook maar eens aan slag ga met de voorjaarsbollen die ik in huis heb, het zonnetje schijnt hier voorzichtig binnen dus het is wel het moment ervoor!
Lieve groet, Sonja

rosarod zei

Hallo Silvia, kostbare details die je post! Ik hou van je clips, ze zijn zo veelzijdig! en zal een droom blijven. De gipsen beelden en bustes zijn mooi en zet ze waar je ook kijkt zo goed, romantisch. Marie Rose groeten

Home and Lifestyle zei

Wat mooi om de Franse vazen te vullen met bolletjes! Mijn Franse vazen van beton zijn deze winter beiden stuk gevroren, daar baalde ik wel van!

Lieve groet, Ingrid

Geartsje zei

Prachtige foto's.
Echt genieten van alles, de mooie beelden en de broches met kant enz...
Super sfeertje!!!!

incasadisilvia zei

Che bello!!!
Un abbraccio...
Silvia

Mariette zei

Lieve Sylvia,

Oma's kastje is héél lief en met name het verhaal. Ook de mannenhoek is romantisch en elegant met z'n zwart maar níet te wild of bont. Erg mooi.
Wat betreft die hyacinten en hun geur; ik mag het wel! Hier noemt men dat stupefying...

Liefs,

Mariette

t brocante sfeertje zei

tafelkleden verknippen??jasses zonde zeg!Heerlijk de bolletjes nu moet t maar n poos droog zijn komen ze weer lekker de grond uit!Groetjes,Ingrid

bikim zei

wow! gorgeous beautiful photo collection! love the ones on wood!
happy day,
Rosa

TELMA GUEDES zei

Beautiful post! beautiful work Sylvia! nice to meet you! kisses from São Paulo, Brazil!