zaterdag 22 januari 2011

mijn keuken is mijn trots


Vroeger stond zo fijntjes op handgeborduurde keukendoeken die je voor een handdoekenrekje moest hangen waarachter naast elkaar hingen: Theedoek, Glazendoek en Handdoek en Weet ik wat voor doek: "Mijn keuken is mijn trots".

Ik moet altijd een beetje glimlachen om die doeken, "Oost west thuis best" was ook zo'n kaskraker, en "Wat moeder maakt smaakt" nog eentje
Ik bedien mij van andere spreuken in de keuken.....


Deze plank is een deel van een oud dressoir, gekocht op de rommelmarkt om 4 uur 's middags, net voor de kraakwagen het restant van de niet verkochte meubels wilde verpulveren kon ik hem nog redden en met latex wit verven..

10 opmerkingen:

Claudia zei

Gezellig hoor die verzameling vazen!

Pink Princess zei

HAHA ja mijn moeder had er ook eentje zelf geborduurd: "mijn keuken is mijn trots" Moet het nog ergens hebben liggen ook denk ik. Vind die van jou OOK mooier hoor hihi

natuurlijk groen en doen zei

Potten heb je genoeg ,en pannen ,gezien je spreuken, is het misschien beter dat je die wat minder hebt.

fijn weekend
groetjes bep

Katja zei

Heb je de spreukenbordjes gevonden of zelf gemaakt? Ze zijn erg leuk...zo kan je voor het hele huis wel van alles verzinnen...breng me niet op ideeen.;)
groetjes

sassytrash zei

So Beautiful!!!!

Petra zei

Kom via via op jou blog ziet er gezellig uit, wij zijn net bezig de keuken op te knappen. Ik ben je ook gelijk gaan volgen. Mooi hoor je verzameling vazen prachtig.

groetjes Petra.

Jeanette zei

Leuk zijn al je witte/creme vaasjes en die spreuk van -mijn keuken is mijn trots- kwam nog in een reactie op mijn blog over m`n nieuwe kleurtje in de keuken, grappig om het dan ook hier te lezen:-)

Fijne week,
Groetjes, Jeanette

Eileen@Star'sFault zei

The signs in your lovely kitchen are so funny, I had to laugh! Enjoying the pretty urns also. It is a very serene picture.

Blessings ~ Eileen @ Star's Fault

tales from an oc cottage zei

HA!!!!!!!!!!! You cupboard is AWESOME! But your signs are even better!!! I'm still laughing!!!! ;}


m ^..^

SABINE zei

hallo,
was hast du für schöne dinge im haus !!!
und auch super fotos gemacht.
gruss sabine