donderdag 11 juni 2009

Open tuinen 2009: Schenkeldijk 17


Voor tuin 3 van de Open tuinen dag van 2009 die op 20 juni plaatsvindt moet je op de Schenkeldijk 17 in Klaaswaal zijn. De familie Nobel woont in een prachtig wit huis aan de dijk met een langerekte dromerige, romantische tuin. Als je nog meer foto's wilt zien dan kan je even kijken op de weblog van Marja Visscher: http://dorpsspot.blogspot.com/ . We zijn 6 juni samen naar de voorrondes geweest en hebben de dag van ons leven gehad want wat heeft de Hoeksche Waard - ook op tuingebied - veel verrassingen te bieden.

De tuin van de familie Nobel is een cottagetuin met veel vaste planten, kruiden en rozen. Op een aantal plekken in de tuin zijn zitjes gemaakt waar vandaan je nog eens extra kan genieten van het weidse uitzicht over de groene akkers van de Hoeksche Waard. Voor de volledige omschrijving verwijs ik naar de website van Groei en Bloei.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtige tuin, heerlijk om mee te kunnen kijken, zelf heb ik maar een tuintje van 6x5 mtr en daar ben ik ook altijd mee bezig. Zie toch altijd weer dingen die ik toe kan passen in mijn tuintje, bedankt.
Anne Cevat

Fluitenkruid zei

Werkelijk een romantische tuin, je hebt het mooi vastgelegd.
groetjes Jannet

Carolyn zei

I love the garden photos!

Carolyn

Sylvia zei

Prachtig!!! Had ik ook maar zo'n tuin! :)

Ineke zei

Fantastisch Sylvia zoals je de tuinen op de foto hebt vastgelegd. De foto's met overzicht over de tuin notabene zonder personen, terwijl we daar toch met een hele groep mensen rondliepen. Ik denk dat de eigenaren ook verrast zullen zijn hoe de tuin door de ogen van een bezoeker wordt beleefd. Jij hebt ongelooflijk veel oog voor detail en een goed gevoel voor "mooie" plaatjes. Ik wacht met spanning op de beelden van de laatste tuinen!