donderdag 4 juni 2009

We proudly present: Hoeksche Waard Magazine/Polderglossy


I am so proud!! I am in a real magazine with my weblog, 4 pages full of photographs and a real interview!! I had to keep it a secret for the past months but now that it is available in the shops in Holland I am allowed to tell more about it!!

Mag ik even heel erg trots zijn? Ik oktober 2008 ben ik met deze weblog begonnen. Wat begon als een soort dagboek over mijn dagelijkse belevenissen is intussen uitgegroeid tot een belangrijk deel van mijn leven. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Voor het nummer van Hoeksche Waard magazine, ook verkrijgbaar onder de naam Polderglossy, ben in zowaar geinterviewd door Marja Visscher, de uitgeefster ervan. Het resultaat is een artikel van maar liefst 3 pagina's en een maandelijkse column die ik vanaf heden mag verzorgen. Als je meer wilt weten kan je kijken op de weblog van Marja: http://dorpsspot.blogspot.com/Het leven in de volkstuin gaat intussen ook gewoon door en onder het tuinieren kreeg ik een idee...het zou leuk zijn om aan de zijkant een kolom te maken met Hoeksche bloggers zodat bloggers uit de Hoeksche Waard elkaar kunnen vinden. Als je uit de Hoeksche Waard komt en een reactie plaatst met je blognaam zal ik je vermelden in die kolom. Als dit werkt komt er ook een kolom met bloggers uit de waarden om de Hoeksche Waard heen.

Wat is er eigenlijk mooier? Een uitgebloeide goedkope paardenbloem die door iedereen als onkruid wordt gezien..of een dure clematis die maar een enkeling in de tuin heeft?
Hoeksche Waard Magazine ligt in de winkel voor 3,95. Voor info kun je kijken op http://www.hoekschewaardmagazine.nl/

20 opmerkingen:

Princess Of Pink zei

JOH!!! Wat geweldig voor je en ja natuurlijk mag je daar heel trots op zijn!!!!!!

En wat is nu mooier?? Ja allebei eigenlijk, ik weet het een geijkt antwoord natuurlijk. Maar als ik HEEL eerlijk ben vindt ik zo'n paardebloem ook wel heel mooi als ie uitgebloeid is, met die vlinderlichte dingetjes bovenop., lol. Dus ik kies dan maar voor de paardebloem.

Styling by Coty Farquhar (Twin) zei

Congratulations Sylvia,

I'm sooooooo proud of you and so you should be in a special magazine, your images are devine and you are a very special and gifted lady.

I will be back soon, I'm nearly finished Wizard and I am so missing you and everyone in my beautiful blog world.

I look forward to seeing your pages and you images, I hope you post them on your blog soon.

xxx and huge hugs,
Coty

Corine zei

Gefeliciteerd! Ik kan me voorstellen dat ze het helemaal zien zitten met jouw bijdrage! Je blog is voor mij ook al een prachtige column op zich elke keer! Veel plezier met deze nieuwe uitdaging! Groeten, Corine(THUIS)

Lenemora zei

Congratulation!
It doesnt surprise me, your pictures is the most beatuliful pictures in the world!!

Hug from Lenemora in Norway

Les Cotrions zei

Congratulations Sylvia!!!! That's not a real suprise....you are too clever and talented!
Enjoy this moment and have a nice week end!
Hugs
Vale

Hélène Glehen zei

Congratulations !

white-vintage zei

Congratulation Sylvia,

this is so great and I am very happy for you ;o)

You can even be proud..this is a fantistic Gift for for wonderful work...

heartly hugs tine

G-style zei

Hoi Sylvia,
nou allereerst wil ik je natuurlijk ook feliciteren met het feit dat je de maandelijks column mag verzorgen , wat een eervolle taak lijkt me dat .
Ik heb bij Marja al geschreven dat ze daar goed aan heeft gedaan want ik vind je manier van vertellen erg open en grappig .
Mag je ook foto's leveren ......want die collages van je zullen het daarin ook goed doen , was weer helemaal weg van die wit/groene collage.
Alvast succes met het bedenken en schrijven van je columns !
groetjes Gea

Anoniem zei

He wat leuk zeg! Gefeliciteerd! Ik zal ens even rondneuzen hier in de winkel!
Ik werd op je blog gewezen door Claudia van Bo Butiek, maar uiteraard was ik al bekend met je prachtige blog en grappige schrijfstijl! Kan natuurlijk ook niet anders als Hoeksche waardse ;-) Zodra mn blog, tuin, huis en tuinhuis op orde is (wanneer was St. Juttemus ook alweer?) zal ik nog eens een berichtje plaatsen!
Geniet van de nieuwe 'werkzaamheden'!
Elizabeth

Crea Annemieke zei

Dag Silvia,

Wat leuk om aan Polderglossy mee te gaan werken.Het is even een mooi blad!!Ik kom van Voorne Putten en ben wel een beetje bekend in de Hoekse Waard.En je blog volg ik al een poosje.Geweldige fotocollages maak je.Het spreekt mij erg aan.Mag ik je veel succes toewensen!
Met de hartelijke groetjes van Annemieke

Oma Nijn's Country Huis zei

gefeliciteerd hoor je verdiend het,
je hebt altijd prachtige foto"s
en je verteld heel leuk.het ligt je gewoon.
OMA NIJN

Carolyn zei

Congratulations your photos deserve to be in a magazine!
Carolyn

Riet zei

Gefeliciteerd Sylvia. Het is eindelijk zover.Fantastisch hoor. Zodra we thuis zijn, nog een dag of tien, ga ik het blad gauw kopen. Ik ben heel benieuwd , maar het kan natuurlijk niet anders dan prachtig zijn. Wat je leven in een paar maanden kan veranderen hé.
Riet

t brocante sfeertje zei

Hai Sylvia,als iemand t toekomt....je maakt ook zulke mooie foto's kon niet anders dat meer mensen dat opviel!Geniet ervan.Fijn weekeinde,Ingrid

Carole~Maynard Greenhouse zei

Sylvia,
I'm so happy for you. I always said you could be a professional photographer! You deserve it and so much more!!!!!!!!!!
XO Carole

Charlene zei

Congratulations!!!!!!!!!! It couldn't happen to a nicer more deserving person! Your photos are always divine & your talent to stage things is marvelous! Hooooray for my talented friend.

deanera zei

hai sylvia ,
door marja kwam ik op je blog terecht , wat een mooie foto,s maak je , heel veel succes in het hoekschewaardse magazine .

ik kom ook uit de hoekschewaard en mijn blog is :
http://thehighteastamper.blogspot.com/

ik zal jou ook in m,n blog link plaatsen.

heel fijn weekend groetjes brigitta

Me zei

gefeliciteerd...het gaat je vast goed af...je bent een kei!
gr. Anna

Laura zei

Wonderful News! Congratulations on your press and the recognition which is well deserved! I look forward to seeing much more of your wonderful photography!
Take care, Laura

English style zei

Wat geweldig, gefeliciteerd !!
tuurlijk ben je daar trots op en terecht, want je blog is echt fantastisch (die van marja ook trouwens :-)
dus ik vind het niet vreemd dat ze jou graag in dat mooie blad wil hebben hoor
geniet er lekker van !!
Groetjes Yvonne