zaterdag 7 november 2009

Oproep voor Pasen

Hier volgt een belangrijke dienstmededeling: Voor haar prachtige tijdschrift Hoeksche Waard Magazine, dat ook buiten de Hoeksche Waard verschijnt onder de naam Polder Glossy is Marja Visscher op zoek naar mooie plaatjes voor het Paasnummer. Nu hebben we het afgelopen jaar prachtige foto's voorbij zien komen van bloggers in Nederland en buitenland en we weten gewoon zeker dat er zoveel onontdekte creativiteit onder jullie is dat het Marja leuk lijkt daar aandacht aan te schenken.

Kijk op haar weblog: http://dorpsspot.blogspot.com/ en lees hoe je mee kunt doen. De foto's worden afgedrukt op prachtig dik papier, er wordt een artikel gewijd aan alle inzendingen samen en het is natuurlijk megaleuk om je eigen creaties op papier te zien verschijnen. Je naam komt uiteraard bij de foto met een verwijzing naar je weblog. Te koop in heel veel boekhandels en vanaf januari ook d.m.v. een abonnement in huis te krijgen.
Deze foto's zijn allemaal gemaakt in het huis van mijn vriendin Jeannette (heeft helaas geen eigen weblog) die verzot is op vogels en eieren en ook nog akelig creatief is, ze heeft de duiven zelf gemaakt..

2 opmerkingen:

Mayflower zei

Hoi Sylvia, wat een prachtige collage heb je weer gemaakt en wat leuk zo'n oproep, ik ga gelijk eens bij haar kijken.
Fijn weekend.
groetjes Mea

*Ulrike* zei

Such pretty painted colors on all of the eggs. I like finding stones that are egg shaped too. Wonderful photos!!
Ulrike