vrijdag 10 september 2010

De hartjes, ik ga ze verkopen!!

Het is eindelijk zover, gisteren heb ik een beetje zitten inventariseren hoeveel hartjes ik nu heb en het zijn er bijna 100...ik zie dus door de hartjes het bos niet meer...en daarom ga ik ze verkopen, nummer 1 t.m. 9 zijn te koop. Als je in de zijlijn aantikt hearts dan vind je heel veel posten over de hartjes.

Scrol dan naar beneden tot je bij hartjes 1 t.m. 9 komt. Omdat ik deze hartjes nu bij de hand heb kan ik ze makkelijk vinden, ze kosten 7,50 per stuk.
Dit is nummer 49.
In de zijlijn zal ik ze één dezer dagen allemaal apart gaan zetten met het nummer eronder. De porto is 1,76 voor 1 of 2 hartjes samen.

4 opmerkingen:

Pink Princess zei

Als postbode zijnde: bedankt lol. Ja het ius heel frustrerend om iets te dikke brieven door een bus te moeten wringen. Nu doe IK dat zo min mogelijk, als de bewoners thuis zijn bel ik aan en anders kan ik het 99 van de 100 keer naast de voordeur leggen (ff achter een plant ofzo). Maar als dat dus niet kan is het heel vervelend om te moeten wringen. En ja ik weet het, pakketpost is ZO duur, 6,75 voor een "dingetje" dat bijna niks weegt...sorry hihi, maar kan dr niks aan doen.

Maar je hartjes zijn ZO mooi daar moet idd niet mee gewrongen worden ♥

blauraute zei

Wonderful hearts!!!! It's very nice to take a walk on your beautiful blog.
Have a nice weekend
Roswitha

Anoniem zei

Hi,
This is again a very wonderful work from you! Beautiful!
Greetings
Natalie

sjmcdowell zei

Hi,

I believe I have found Heaven here
and have become a follower of yours. Everyone needs a bit of Heaven in their lives and your blog is that to me!!
Just Gorgeous!!!

Hugs and Smiles,

Susan
sjmcdowell.blogspot.com