maandag 26 januari 2009

Spring in the kitchen

To get some spring in the kitchen I have put some daffodils in a soupterrine and finished it of with moss I have found in the woods.

Om de lente in de keuken te halen heb ik ons maar eens getrakteerd op een verse pot narcisjes die nog moeten uitkomen, het mos is vers gehaald uit het bos en kan ik mooi gebruiken om tussen de bolletjes te proppen.

Alles wat er op de plaatjes staat komt van de rommelmarkt, ik zou het natuurlijk ook heel chique kunnen formuleren: "het gaat hier om originele vintage, unieke vondsten op brocante marktjes en antiekbeurzen."

All the things you see on the pictures I have found on Flea markets and brocantes.

13 opmerkingen:

Brimstone zei

Gevonden op brocante marktjes en antiekbeurzen geeft je prachtige spulletjes meteen meer cachet natuurlijk :-))En mocht je ze willen verkopen kan zo ook de prijs direct 10 keer over de kop!

Je narcissen geven een heerlijk lentegevoel.

Mirjam zei

Wat een heerlijke foto's! Ik heb ook al overal hyacinten neergezet als symbool van de lente. Of liever gezegd; als symbool van mijn verlangen naar de lente... :)

LissyLou zei

These pictures are really lovely. x

Anoniem zei

Hoi Syl,

zoals gezegd heb ik verleden week ook het voorjaar "opgesnoven" bij het plaatselijke tuincentrum en toen meteen maar voorjaarsbloeiers gekocht omdat het zo heerlijk fris naar de lente ruikt....., hahaha!

Groetjes, Sylvia

casa nostra zei

heerlijk wat lentegevoel in huis, ik snak echt naar de lente, maar het kan nog lang duren. ach ja dan in huis maar extra genieten. ik heb ook hyacinten in een soepterrine gezet, maar ze zijn al weer bijna uitgebloeid.

Carolyn zei

I love all your fleamarket finds and how you displayed them.Great photography also.
Carolyn

marypoppins zei

images that show us the spring in the kitchen are delicious, and we hope that spring will soon arrive!
good day
mary

Oma Nijn's Country Huis zei

hoy Silvia.

wat heb je dat leuk gedaan die kleine fototjes, neem je nou steets van die kleine plaatjes ben benieuwd
Groetjes Greet

The White Bench zei

Hy Sylvia! Your kitchen looks superb- and I did the very same with some bulbs!! Can't wait to see them growing...
As for the collages, yours are gorgeous! Please have a look to my effort in yesterday's post!
Cheers,
Monica.

Yitte zei

Wat een prachtige foto's. Ben gistern ook bezig geweest met bolletjes van blauwe druifjes!! Laat het voorjaar maar komen!!!

Bre zei

Love this post !
I especially loved how you hung upside down to get the crockery (China) out of the garbage can.
That's something I would do !

Thanks for the sweet comment on my blog !........the quilt under the pictures is made out of cream satin on one side and taupe satin (beige) on the other side. It's my bedspread. I usually use the cream/white side in winter - opposite of what people might think.

Take care,

Bre

Wendy from Auntie's Elegant Collectibles zei

What a stunning blog you have created. You deserve all the awards you have won. Such a treat for the senses! Also, I enjoy that it is in English and Dutch... as a little girl I grew up in Keerbergen, Belgium, and was surprised that I am still able to understand much of what was written. Thank you again!

Oma Nijn's Country Huis zei

hoy, ik moest erg lachen om dat brocante, dan kom ik ook regelmatig bijde brocanterie,aar ik vind hem wel goed.Ik heb ook hyacinten neer gezet zelfs op het toilet, maar s,avonds om elf uur een hoop lawaai , kwam potje hyacint naar beneden.
Doeg Greet