woensdag 26 november 2008

angels all over the place


Op naar de volgende 10...hartje nummer 11 is klaar...van damast, verschillende soorten antiek kant, een lading kraaltjes uit een haarspeld en een grote kraal uit een ketting en kleine kraaltjes uit een armbandje.....
I just finished number 11, I made this heart from several pieces of a damask tablecloth, loads of old pearls from necklaces, bracelets and other jewelry and pieces of antique lace.

Ik weet niet hoe het komt maar als ik op een rommelmarkt engeltjes tegenkom gaan ze mee naar huis...Zo heeft in de loop der jaren een bonte stoet van engeltjes de binnenkant van mijn huis en tuinhuisje gezien...veel heb ik er ook weer doorverkocht via Marktplaats want helaas is mijn huis te klein om ze allemaal onderdak te verlenen. Eigenlijk zou ik een opvanghuis willen beginnen voor (gevallen) engeltjes....Meestal val ik voor de witte, de bonte mogen naar elders....en het liefst van natuurlijke materialen of iets wat daar erg op lijkt..een klein stukje er af is niet zo erg..van de meeste mensen is ook een stukje af...en daar worden ze echt niet minder door..2 opmerkingen:

Brigitta zei

Ik zat me al af te vragen of dat allemaal jouw engeltjes waren.... Ja dus, jeetje, jij bent een echte verzamelaarster zeg. Ik vind ze schitterend, ik heb onlangs hier in de buurt hele schattige engeltjes gezien. Ik denk dat ik ze toch nog maar even ga halen. Bedankt weer voor je schitterende mozaieken.

Elly zei

Schitterende plaatjes weer! Je hart is prachtig, net als je verzameling engeltjes!