zondag 2 november 2008

metamorfose slaapkamer

Een paar maanden geleden was het tijd voor een grote metamorfose van de slaapkamer....
Aangezien we de echtelijke sponde alleen maar via een hindernissenparcours konden bereiken (wegens rondslingerende papieren....kleding....boeken...enz) werd het tijd eens drastisch te werk te gaan...en het geheel een rustigere aanblik te geven....


2 muren werden wit geschilderd, 2 muren werden geschilderd in de kleur klei van Histor en alle grenen meubels moesten er aan geloven en werden kalkwit gemaakt.

De draperie boven het bed heb ik gemaakt van het frame van een oude plafonnière, ik heb de glazen kap eruit gehaald en een aantal banen stof er in een cirkel in vast gezet. Hoe de slaapkamer er eerst uit zag? Daarover morgen meer....

5 opmerkingen:

My lovely cottage zei

Je slaapkamer is werkelijk een droom. Wat zul je lekker slapen. De kleur klei doet het echt heel goed gecombineerd met wit.
een plaatje!!

groetjes, yvonne

casa nostra zei

wat is je slaapkamer mooi geworden. heb je wel eer van, van al het vele werk wat je eraan gehad hebt. onze slaapkamer hebben we dit jaar ook wit/grijs gemaakt, alleen het bed en de nachtkastjes heb ik toen niet gedaan, maar dat hangt nog altijd in mijn hoofd om dat wel nog te doen. zeker weer als ik dit zie. prachtig!

Brigitta zei

wat een waanzinnig mooie slaapkamer!!! Wat zal dat heerlijk slapen!

Something White zei

Tjonge, dit is echt wel een royale, koninklijke suite!! Prachtig! Zo´n kamer krijgt gelijk van mij 7 sterren... :)

Kimberly zei

Echt heel mooi!