zaterdag 15 november 2008

Leuke binnenkomer











Vandaag maar eens een paar foto's van de hal of eigenlijk...de gang, onze gang is niet groot, we wonen in een gewoon rijtjeshuis (8 onder-één-kap) maar ik heb hem toch vol weten te proppen met verzamelingen. De witte bordenkast heb ik via Marktplaats gekocht en al de serviesonderdelen op de rommelmarkt in Frankrijk..het glaswerk komt van Nederlandse markten. Achter de deurtjes en in de lades bewaren we de schoenen zodat die niet rond hoeven te slingeren. De tentoonstelling in de kast wisselt nogal eens.
Vandaag begonnen aan een collectie hartjes voor in de kerstboom...ik maak ze van oud linnen, oud kant, damast en pareltjes en van alles wat daar leuk bij is. Vandaag hartje 1, ik hoop dat ik er tot de kerst elke dag minimaal eentje kan maken...leuk voor in de boom.

4 opmerkingen:

Pien zei

Weer fantastische foto's, super sfeertje.

Brigitta zei

Prachtig dat je dit gewoon in je gang hebt. Zie ik in die van mij nog niet lukken helaas ;-)

Marja Kristiina zei

Hi there, Sylvia! Thank you soooo much, couldn't be happier!

Your pictures are stunningly beautiful, I especially fell for the gorgeous fabric heart. Just wish I could understand the writing :-/

Take care!

Catharina Maria zei

Deze vind ik wel heeeeeel erg mooi met die stukjes kant erop , maar als je die liever zelf wilt houden dan graag iets in deze kleurtjes .
Wil ik het muisje ook in ivoor kleur maken ??
mijn adres is:

Rini Boer van der Gugten
Jan van Galenstraat 13
5684 BS BEST

Lieve groet Rini