donderdag 13 november 2008

Krista Raak

Via via kwam ik op de site van Krista Raak, een sieradenmaakster en nog veel meer in Estland...ik heb er geloof ik een uur bij zitten wegdromen..zo mooi...Krista maakt sieraden, tassen, kettingen, broches, prachtige collages van vintage materiaal en armbanden. En dat is nog niet alles...je kan op haar site prachtige video's afspelen met muziek erbij (ik denk dat het zo ongeveer in de hemel moet klinken)....En nee..ik heb geen aandelen in haar bedrijf...ik bewonder haar werk alleen heel erg en denk dat veel meer mensen dat zullen gaan doen als ze haar ontdekt hebben...

Ze maakt alles van kant, fijn haakwerk, delen van juwelen, satijn en zijde, versierd met kleine kristallen, parels, kralen en edelstenen. De link naar haar site is:

3 opmerkingen:

Mara zei

I have fallen in love with your blog so rich in original ideas, a festivity of fittings.
Congratulations.

Something White zei

Ongelofelijk mooi zijn die sieraden en accessoires! In de Baltische Staten zitten heel wat top-kunstenaars (mijn man is uit Litouwen en ook kunstenaar), maar ze zijn hier bij ons nog niet zo gekend.
Schitterende kleuren op je foto´s ook! Grappig genoeg heb ik net uit de kringloop een schilderijtje meegebracht waar datzelfde ballerina-meisje op staat.

Brigitta zei

wat een schitterend handwerk,ik zal gauw haar weblog opzoeken!