zaterdag 13 december 2008

jankenBen vandaag op kerstbomenjacht geweest en dat viel voorwaar niet mee...Ben toch geweldig geslaagd...drie keer door mijn rug heen gegaan en toen de boom eindelijk in de auto lag kwam er een behulpzame man die vroeg: " Lukt het? Zal ik even helpen?"....Is dat nu de winst van de emancipatie...? Toen de boom eindelijk in de kamer stond en het enige aanwezige kind nauwelijks bereid was om te helpen hem recht te krijgen en ook nog zei: "Voor mij hoef je het niet te doen hoor mam, ik hoef helemaal geen boom" toen kon ik helemaal wel janken....
hartje 28 is van damast met glimmend kant met zilver
hartje 29 is van damast met kant en pareltjes en een glimsteen in het midden.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

er zijn er meer.....gewoon niet doen......lieve sylvia

Brimstone zei

Even een flinke zelfstandige vrouw zijn......hoppetee :-)
Die 'ellende' is een mooie boom dubbel en dwars waard. En anders volgend jaar een echte nepperd, ben je van het gesleep af.

needfulfriendsundkoboldkinder zei

sylvia...thank you very much for visiting my blog and I am very pleased you like my blog and my bears...

thank you so much it really means a lot

;O) anja

Brigitta zei

Hoi Sil, had even heel wat bij te lezen en te kijken, maar het was het weer dubbel en dwars waard meis!! Tja, en wat die kersboom betreft... Ik heb een fantastische nepperd inclusief lampjes en gelukkig een dochter die het heerlijk vind om me te helpen met die boom. Maar een nepperd is ook in je eentje prima mooi te krijgen, en wedden dat iedereen er dan toch van geniet??
Dikke knuffel!