dinsdag 2 december 2008

Hetty en Els

Hartje nummer 17 is klaar...de initialen SW op de damasten servet waar het van gemaakt is zie je links bovenaan, verder is deze versierd met delen van kanten kleedjes en kraaltjes.
Afgelopen weekend was het Open Huis bij Hetty en Els...helemaal leuk.....


13 december staan ze op de kerstmarkt in Oud-Beijerland van 11.00 tot 22.00 uur op de 2 Voorstraten in het centrum...met brocante, kransen enz. (veel van wat er op de foto's staat, niet alles want sommige zaken blijven privébezit). En nee...ik heb geen aandelen in het geheel...ben alleen maar fan...zeg maar "stalker"... eigenlijk is het ook nog dom dat ik dit gegeven deel met de rest van Nederland want straks komen alle Picasagirls alles voor mijn neus wegkapen....maar..."Het is zaliger te geven dan te ontvangen"zeg ik altijd maar tegen mijn dierbaren(vooral zo tegen de tijd dat ik jarig ben)
Als jullie nog meer foto's blieven dan hoor ik het graag dan komt er nog een vervolg....

Het was vandaag zulk mooi fotoweer...ik kon het niet laten een paar plaatjes te schieten van onze haven in Oud-Beijerland, de betonnen engelen staan op de uitkijk bij de voorgevel van een winkel langs de haven.


2 opmerkingen:

Something White zei

Haha, ja, met die Picasa-girls moet je best altijd oppassen!! Als je een nieuwtje verklapt, is er een goede kans dat alles voor je neus weggekaapt wordt!! :D
Je hartjes zijn echt prachtig met al die liefelijke details, mooi werk!
Groetjes en een fijne Adventstijd voor jullie allen,
Marjolijn

Sweet Roses & Vintage Chique zei

Heee wat leuk... dacht je al te herkennen van MP en zie ik ook dat je bij Hetty en Els bent geweest. Ik kon helaas niet, maar met de kerstmarkt (op het eigen dorp) ben ik er zeker bij...